Inuits a Canàries

Francesc Bailón va tornar a l’A​UGA​, i, com sempre, va entusiasmar al públic.​ ​Va venir amb la promesa acomplerta de que explicaria el viatge que estava preparant: Portar onze groenlandesos -onze inuits- a les Illes Canàries de vacances.​ ​Un grup humà que viu una tercera part de l’any sense veure la llum del sol i voltats de gel foren convidats a banyar-se al mar i jugar amb la sorra.

Caçadors de foques i de l’òs polar a qui els llargandaixos no els feien cap gràcia. Mai havien vist cap rèptil i ignoraven si, a més, eren voladors.​ ​Onze inuits a qui visita regularment i que ja son, per a Bailón, la seva família, ¡, per a la gent d’A​UGA uns vells entranyables coneguts.

I, el proper dilluns un tema nou a la casa: Les Falles dels Pirineus, L’explicarà un dels experts en el fet faller:​ Jaume Comas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.