Als divuit anys també es pot fer molt bé

És el quart curs seguit que AUGA presenta algun Treball de Recerca (projecte final de Segon de Batxillerat) explicat per la seva autora, i també, aquest dilluns, com en les anteriors ocasions la Maria Maestre es posà al públic a la butxaca. La Maria, que ha fet el batxillerat al Pere Vives, va exposar metòdicament la feina i els mitjans de quatre institucions de la conurbació d’Igualada on por fer-se voluntariat. Molt documentada, amb to suau però sense amagar per res les crues realitats descobertes, la Maria va desgranar una realitat que el públic no ignora però que en desconeix operativa, mètodes, mitjans, valors i possibilitats de col·laboració.

Un Ateneu ple no li va fer tremolar la veu ni un instant, tal com ja havia passat en les ocasions anteriors de presentació de treballs. Acabada la sessió, ja molts socis es van acollir a la possibilitat d’anar al cinema pel preu especial de 4€.

I el proper dilluns el pierenc Antoni Escudero sorprendrà amb les descobertes de Vallferosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.