Edu Balsells: 250 ovelles i mil arguments

Ple total a l’Ateneu. El fet de ser jornada festiva a moltes escoles i el tema de la xerrada van propiciar també la presència de gent jove.
El pastor Edu Balsells no va defraudar i la seva explicació es va allargar més del temps normal sense que ningú es mogués de la butaca. Un argumentari sobre la vida dels pastors ric en fets, situacions i anècdotes. De paraula àgil, divertida i atrevida i un coneixement de l’estat de ramats i pastures a la Península molt complet van situar la vida dels pocs pastors que queden a les comarques de Catalunya en el conjunt global. La riuada de gent sortia de l’Ateneu satisfeta i amb moltes lliçons apreses.

I el proper dilluns, Marc Talavera -del col·lectiu Eixarcolant- ens convidarà a “menjar-nos l’Anoia amb uns altres ull”, tot explicant-nos les seves investigacions i propostes per la recuperació de les espècies silvestres i varietats tradicionals actualment oblidades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.