Mireia Rubio, la força de les ones

Amb el ressò de l’éxit de la manifestació a favor de l’acolliment de persones refugiades dissabte a Barcelona, Mireia Rubió en va acostar el tema dilluns a l’AUGA. Mireia Rubio, (Igualada 1072) Llicenciada en Comunicació, de veu coneguda per la seva presència a les ones de Radionova i tarannà exigent reflectit als seus escrits a diversos mitjans comarcals va presentar al Teatre l’Ateneu la seva novel·la “El tiempo del negro”.
Els viatges a Tarifa, lloc del primers naufragis en patera, son un dels escenaris del seu relat iniciat al 2004 i publicat el 2016. Fent un tast de la novel·la , Rubio va explicar fets reals increïbles d’aquest món de la migració que si al 2004 era una anècdota avui ens interpel·la i preocupa a tots.

I el proper dilluns -festa escolar- serà a l’AUGA Edu Balsells , el mediàtic pastor de ramats urbans. Sempre que l’aforament ho permeti podran entrar al teatre els joves interessats en aquest tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.