Pel·lícula, document, art

Per una vegada, com a excepció, s’ha utilitzat una pel​·l​​ícula per fer una sessió d’A​UGA. Ho justificaven tres fets​. Primer​,​ la directora del film és una igualadina​:​ Anna Cervera. Segon, la durada d’una de les versions de “A la puta strasse. 2º Acto” s’ajustava a l’horari habitual de les sessions d’A​UGA. I la tercera raó és la que val: “A la puta calle 2º Acto”​ ​és una petita obra d’art en molts moments.

La vida Bohèmia d’una Barcelona que està desapareixen​t​ ràpidament​,​ víctima de la piconadora del turisme (dels diners del turisme) queda reflectida, retratada, dolçament explicada en un film ple de sensibilitat. Un film ajustat al que ​e​s vol explicar i on la fotografia hi excel​·​leix.

I el proper dilluns “Ser Refugiada i sobreviure”, ​el relat personal de Nadia Gulam​, una refugiada afganesa víctima de la guerra civil i que ara ha fet de Catalunya la seva nova llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.