Ruanda, dotze milions de cares alegres

Un petit país amb menys territori que el nostre i amb dotze milions d’habitants que, malgrat la pobresa i la guerra entre hutus i tutsis, viuen alegres i transmeten joia. Aquesta és una cara del país on Josep Pujol -el mossèn de Montbui- va viure una vintena d’anys i on, des de fa vint anys més, viatja cada estiu per aportar la seva ajuda.

L’acompanyen sempre una colla diferent de joves de Montbui o la resta de l’Anoia. El mossèn i tres dels sis joves que viatjaren aquest estiu al cor de l’Àfrica, van explicar amb precisió i amenitat molts dels aspectes de la vida quotidiana i dels esforços que fan els ruandesos per viure i lentament progressar. Aquests joves van saber captar perfectament el pols d’un país i la joia de viure de la seva gent, i la van saber transmetre al públic d’AUGA. Un públic que va assistir massivament a l’acte fins a omplir el Teatre l’Ateneu.


El proper dilluns, Carolina Riba oferirà una visió inèdita de l’edifici de l’Asil d’Igualada i de la dinastia dels Rubió i Bellver.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.