Voluntària entre els Maies

La sessió d’AUGA d’aquest dilluns va tenir com a protagonista Sara Camps, una noia jove, vital i activa. Va venir a explicar la seva experiència a Guatemala com a ensenyant i cooperant.

Sara Camps es va entusiasmar amb el paisatge, la vida, els colors, els infants i joves, la cultura i tradicions d’una petita comunitat de Guatemala. Amb el seu somriure i treball és va posar alumnes i famílies a la butxaca, i ara, un any després va fer embadalir un públic que omplia totalment l’Ateneu.

Aquest ha estat el primer acte de l’Octubre Solidari d’enguany. És per això que va obrir la sessió el Regidor de Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, el Sr.Fermi Capdevila, que va convidar tothom a assistir al actes organitzats per les associacions igualadines que promouen la solidaritat.

Dilluns vinent, torna la música a l’AUGA de la mà del Trio Gaudeamus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.