L’AUGA obre el curs amb un homenatge a Enric Granados

Aquest 2016 per inaugurar el curs, l’AUGA s’ha afegit als homenatges que arreu s’han tributat al músic i compositor Enric Granados, en el centenari de la seva tràgica mort víctima col·lateral de la Primera Guerra Mundial.

Granados, vinculat a Igualada, va tenir com a gran deixeble a Paquita Madriguera, nascuda el 1900 a la nostra ciutat. També va tenir altres relacions amb Ia capital de l’Anoia.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada, el Sr.Pere Camps, i el Conseller de Cultura del Consell Comarcal, el Sr.Jordi Varón, van presidir l’acte. Una jovenïssima pianista -Nàdia Orta- i un músic consolidat com Jordi Badía, van fer passar una molt bona estona al públic que omplia totalment el Teatre Municipal de l’Ateneu amb les seves interpretacions de Granados, Nyman, Mompou i Debussy.

La setmana vinent, Francesc Lozano ens acostarà el planeta Mart en les seves explicacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.