Ferran d’Antequera omple l’Ateneu

La represa del curs de l’AUGA s’iniciava commemorant els sis-cents anys de la mort del rei Ferran d’Antequera a Igualada.  Aquest fet, que ha situat Igualada dins la història, fou explicat per la historiadora Maria Rita Marimon, fent un repàs als motius que condicionaren l’elecció d’aquest Rei. Pol Junyent -jove historiador guanyador del Premi Ciutat d’Igualada 2015- va fer noves aportacions documentals sobre els fets ocorreguts a Igualada els mesos de març i abril d’aquell 1416 i Jaume Farrés volgué remarcar la pervivència del record d’aquest fet i els actes que s’han fet per commemorar-lo. L’assistència massiva al teatre de l’Ateneu dóna fe d’aquesta memòria ciutadana.
P1140698
Dilluns vinent, el duo musical Harmonics in Carlum -format per Edmon Bosch i Marc Jiménez- ompliran l’AUGA de música amb un repertori clàssic i modern.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.