Quan un manuscrit et marca el camí

L’Enric Prats té​ ​divuit anys i estudia medicina. Dilluns va presentar a l’AUGA el seu Treball de Recerca​ ​realitzat el curs passat quan era alumne de l’Institut Pere Vives d’Igualada.

Treball curiós pel seu origen: un preciós i diminut llibre manuscrit -que va mostrar- i que era a casa del seu besavi. Un llibre escrit bàsicament en català -llevat d’alguna pàgina en llatí i en castellà- datat possiblement al segle XVIII i que conté fórmules magistrals per curar uns centenars de malalties ​i dolències a partir de​ ​la ​utilització de plantes i beuratges.

Aquesta conferència tenia lloc mentre al carrer i al país diluviava i malgrat el contratemps va aplegar més de cent persones.​ ​Prèviament es va presentar un anunci d’AUGA​ ​convidant als nous jubilats a apuntar-s’hi.

La setmana vinent, ​l​’enginyer​ ​aeronàutic Miquel Barceló ens acostarà a Jules Verne i la novel·la de ciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.