Jordi Camins analitza l’estat actual de les glaceres

Jordi Camins va protagonitzar l’última sessió de l’AUGA amb la conferència “Gel, glaç, gel. Obres d’art en la natura”, dilluns passat. El glaciòleg igualadí, un dels conferenciants amb més trajectòria en les aules d’extensió universitària del país, es va tornar a guanyar el públic de casa explicant la transformació del paisatge i mostrant les precioses fotografies de geleres d’arreu del planeta.

Abans de la xerrada, el mateix Camins va presentar la seva exposició sobre l’extens món del gel que acull la planta superior de l’Ateneu Igualadí, en el marc del festival FineArt. El glaciòleg va basar la conferència en el consens internacional d’experts que difonen un mateix missatge entre la ciutadania per alertar-nos sobre el canvi climàtic.

Ell mateix s’encarrega de reflectir el retrocés dels glaciars dels Alps o dels Pirineus. Un anàlisi comparatiu que permet veure com minva el gel amb el pas del temps, any rere any, com els alumnes de l’AUGA van comprovar un any més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.