Sons Exquisits emociona amb ‘debachallach’

Sons Exquisits va presentar el recital “debachallach” dilluns passat a l’AUGA. El duet igualadí va fer un viatge musical eclèctic, interpretant diverses cançons amb violincel, piano i veu, des del compositor John Sebastian Bach fins al cantautor Lluís Llach. Una hora de concert que va combinar cançons clàssiques amb modernes i va emocionar el públic, que pràcticament va omplir el Teatre Municipal l’Ateneu.

Èdmon Bosch va obrir la sessió en solitari, interpretant al violoncel dues suites de J. S. Bach, abans de la incorporació d’Albert Gàmez al piano i a la veu. I el trajecte va resultat un passeig molt agradable: Paul Anka, Leonard Cohen amb la seva Hallelujah, Frank Sinatra, un Bailar Pegados on el públic va començar a acompanyar amb la veu als músics… Fins arribar al Em dónes força de Sergio Dalma i, sobretot Paraules d’amor de Serrat, que el públic ja va cantar ben afinadament.

El protagonista final va ser Lluís Llach, amb tres adaptacions ben interpretades per cloure la tarda en un to de melangia i dolçor. El bis, obligat pels aplaudiments, va posar el llistó molt alt: El Cant dels Ocells de Pau Casals, que el violoncel·lista va interpretar amb l’acompanyament del piano per tancar el concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.