Paranoia Accions recita Salvador Espriu

Paranoia Accions va portar la poesia d’Espriu a l’Auga, dilluns passat al Teatre Municipal l’Ateneu. Les dues entitats es van sumar a la celebració del centenari del naixement del poeta, amb un recital a càrrec d’una quarantena de personalitats diverses. Un espectacle literari acompanyat de música i imatge que va captivar els més de tres-cents assistents.

L’Ateneu es va omplir del poemes d’Espriu recitats per persones de totes les edats i totes les professions. De fet, es va poder escoltar el propi Espriu recitant la seva obra, gràcies a una filmació de principis dels anys seixanta, a més d’escoltar Raimon cantant en una gravació recent de TV. La quarantena de persones que van pujar a l’escenari van confegir un acte que va tenir la cadència que requereix la poesia d’Espriu i el ritme d’una sessió que va captar plenament l’interès del públic. El poema Senyor Sant Jordi, recitat per Jaume Ferrer i cantat de manera gairebé superposada per la Coral Mig To van cloure l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.