Carles Riera “El parlar de l’Alta Segarra”

Últim dilluns de febrer amb molta gent a l’Ateneu. Carles Riera va presentar el seu llibre “El parlar de l’Alta Segarra”.

Carles Riera, llicenciat en farmàcia, professor de la facultat de Ciències de la Comunicació i un seguit de títols més és, des de fa setze anys, rector de les quatre parròquies de l’Anoia Segarrenca i d’una parròquia a tocar del Bages.

Tant bon punt va arribar a l’Alta Segarra, és va adonar que la parla de la gent d’aquesta àrea de transició entre el català oriental i l’occidental oferia moltes diferències amb la parla del seu Moianès. I va començar a anotar-les.

L’última part de la sessió la va dedicar a la parla dels igualadins. A les característiques i paraules pròpies del parlar d’Igualada. Molta gent va dir-hi la seva.

No cal dir que la sessió va acabar tard. Però no va marxar ningú.