Andreu Claret i la caiguda de Barcelona

El públic de la sessió d’AUGA d’aquest dilluns ja va acostar-se a les xifres anteriors a la pandèmia. Es continuen aplicant les restriccions recomanades entre les quals les de no efectuar col·loqui.

Així, la presència de l’escriptor i periodista Andreu Claret que presentava el seu últim llibre “1939 La caiguda de Barcelona” fou acompanyada per Ton Lloret, que establí un diàleg amb l’autor sobre els temes més interessants o sorprenents del llibre.

La diferència d’edat entre l’autor i el tema de la seva obra amb la joventut del tertulià va posar més a l’abast de la gent jove la comprensió d’uns fets de fa més de vuitanta anys.

En una altra franja d’edat, també va anar bé perquè el que està passant, naturalment, és que a les sessions d’AUGA hi ha una presència creixent de persones acabades de jubilar que no van conèixer, ni de lluny, aquell període. Tarda agradable que és feu curta.