El Col·lectiu Eixarcolant a l’AUGA

Una sessió dedicada al Col·lectiu Eixarcolant amb Marc Talavera.

Marc Talavera Roma (Igualada, 1988), doctor en biologia per la Universitat de Barcelona. És especialitzat en etnobotànica, agroecologia, ecologia forestal i divulgació científica. També és president del Col·lectiu Eixarcolant.

Col·lectiu Eixarcolant
Entitat i cooperativa que té per objectiu fomentar un model de producció, distribució, i consum d’aliments, i de desenvolupament socioeconòmic, més sostenible, ètic i just, emprant com a eina la recuperació de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals.

El Col·lectiu Eixarcolant també és l’entitat organitzadora de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, que es celebra anualment a la ciutat.


Conversarem sobre l’evolució del projecte del Col·lectiu Eixarcolant en els darrers anys, tot mostrant la tasca realitzada en els camps de la divulgació, la recerca, la dinamització territorial i l’alimentació, així com també de la consolidació i creixement, a nivell català, d’aquest projecte nascut a la ciutat.
Podeu seguir la sessió al Canal Taronja i en aquest enllaç.