Dilluns de cançons amb David Martí

El dilluns 22 de març, en David Martí Gomila ofereix un recital de cançons seves a l’AUGA.

David Martí Gomila és un jove cantautor de Castellfollit del Boix.
Després d’estudiar violí uns anys al conservatori d’Igualada, va començar a provar de compondre alguna cançó com a hobbie, fins que al 2019 li va arribar l’oportunitat de compartir en públic les seves cançons, en un concert. A partir d’allà va veure que allò era realment el que li agradava.

L’estil de les cançons varia en cada tema, però ho defineix com a cançó d’autor, ja que es pren la llibertat de passar per diversos estils. Això sí, intenta que les lletres de les cançons tinguin un missatge significatiu, de crítica també al nihilisme, i amb valors positius.

Actualment esta preparant el que serà el meu primer disc.
—–

Amb aquest acte es conclou el segon trimestre d’AUGA.