Documental sobre Salvador Riba i Gumà

El dilluns 15 de febrer de 2021, tindrem un documental sobre Salvador Riba i Gumà.

Salvador Riba (Igualada 1905 – 2001) fou un dels fundadors de la delegació d’Esquerra Republicana a Igualada i va ser membre de la la junta de l’Associació d’Estudiants de l’Ateneu i president de la secció excursionista. Durant la guerra col·labora activament en el salvament del patrimoni i arxius de la comarca.

En acabar la guerra es dedicà de ple a la Cooperativa la Victoria, nom que va haver de prendre a partir del 1939, l’antiga Unió de Cooperadors, de la qual en fou President des del 1937, allí va aixoplugar un gran nombre d’entitats igualadines, el 1975 el nom  fou canviat pel de Unió Cooperativa(UNICOOP) . Amb la recuperació de l’Ateneu al 1977, en fou president.

En acabar aquest documental, us oferirem un reportatge sobre Argençola titulat “De quan anàvem a peu” que el completarem amb un reportatge sobre els saurins, “Saurins, la percepció del subsol”.