Laura Orgué inicia el Curs d’AUGA 2019/20

La tricampiona mundial Laura Orgué Vila va convocar centenars de socis i sòcies d’AUGA que van omplir totalment el Teatre de l’Ateneu en l’inici de curs. Un Curs que prèviament havien inaugurat el Vicerector de la UdL, en Joan J. Busqueta, i la Tinent d’Alcalde d’Igualada Marisa Vila.

Laura Orgué va explicar la seva trajectòria esportiva: de l’impuls de l’afecció a l’esquí de la seva família fins a convertir-la en l’activitat professional que l’ha portat a ser varies vegades campiona del món. Activitat complexa: per afrontar amb èxit -amb victòria- una cursa, cal escollir prèviament entre els seus trenta parell d’esquís quins seran els més adequats segons l’estat i temperatura de la neu.

Entrenaments, materials, viatges. Controls externs de dopatge a llocs i hores imprevistes. Competidors diversos i/o joc brut. Retribucions i premis dineraris pels quals sembla que tot val.