M​urs i mediació​

Dilluns 2 d’octubre. En la presentació de la sessió, el president d’AUGA i portaveu de la Junta, recordà l’acte de la darrera setmana en què es va explicar i visualitzar una mediació en un conflicte molt greu i demanà una mediació urgent davant dels greus incidents del dia anterior. Aplaudiment del públic.

La periodista Àngels Doñate va relatar la seva vida a Mexicali, la gran ciutat mexicana partida pel mur entre els E.E.U.U. i Mèxic. Una ciutat on van a parar els milers de persones que no aconsegueixen entrar als ​Estats Units d’Amèrica.

Una vigorosa, valenta i simpàtica explicació de la feina que fa col·laborant amb els Escolapis de Catalunya i dels resultats visibles que es van obtenint.
Aquest acte formava part de l’Octubre Solidari i, realment, ho va ser. La simpatia i la bona feina d’Angels Doñate i la generositat del públic aconseguiren una bona ajuda per a un grapat de nens que la necessiten.

–> D​illuns vinent, una pianista tan jove com brillant: Nàdia Orta