Mezzos, una tarda deliciosa

Ester Llopis, Isabel Badia, Neus Garravé i Montserrat Mestre són les “MEZZOS”, quatre veus delicioses recolzades en uns coneixements musicals molt sòlits. Les acompanyà, en algunes peces, un pianista de nivell: Marc Castellà. Tot plegat, va fer que les interpretacions de cançons de Nadal de tot el món resultessin una descoberta per a molts.

L’última part del concert la dedicaren als grans músics del segle XX, especialment anglosaxons, i el públic va veure totes les capacitats i el treball de conjunció del jove grup i ho agraí amb molts aplaudiments.

AUGA reprendrà les sessions el dia 16 de gener del 2017, amb una sorprenent visió del músic de Collbató Amadeu Vives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.