Joan Vives Bellalta, o com fer gaudir la música

Joan Vives, habitual de l’AUGA, va oferir en la penúltima sessió del curs una deliciosa tarda de música.

En l’escaiença del Quart Centenari de la mort de Shakespeare, va fer un repàs a la música d’aquell temps a Anglaterra i a Europa en general. Va incidir, també, en les músiques que acompanyaven i enriquien moltes de les obres de Shakespeare que es representàven als teatres de Londres.

El proper dilluns serà Antoni Dalmau qui tancarà el Curs 2015-2016. Ho farà parlant de l’Exili igualadí a Mèxic desprès de l’última Guerra Civil. Noms, famílies, fets que encara son en el record de molts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.