AUGA presenta la programació del 3r trimestre del curs

Els 40 anys d’ «Igualada ciutat pubilla de la sardana» obren la programació de l’últim trimestre del 2013-2014 a l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de l’Anoia, l’AUGA, dóna a conèixer les conferències previstes per al tercer trimestre del curs 2013-2014.  Del 28 d’abril al 16 de juny, un total de 8 sessions d’àmbits diversos es portaran cada dilluns a les 6 de la tarda al Teatre Municipal l’Ateneu.

La primera sessió del 3r trimestre anirà a càrrec de l’Agrupació Sardanista d’Igualada, que farà un reconeixement a la diada que va viure Igualada ara fa 40 anys, en ser proclamada Ciutat Pubilla de la Sardana, l’abril de 1974. La conferència comptarà amb el testimoni dels organitzadors, Joan Solà i Teresa Farrès, i clourà amb una ballada de sardanes, oberta a tothom.

Conferències de temàtiques diverses

La resta de conferències del 3r trimestre tractaran àmbits diversos, com: la història i l’escriptura, a càrrec de Daniel Piñol; la música, a càrrec de Joaquim Font i també Joan Vives; l’economia, amb Joaquim Solé; la robòtica quirúrgica, amb la conferència de Josep Amat; l’aventura de caminar de Roma a Santiago de Compostel·la, amb Salvador Serra, i una sarsuela, amb els Amics de l’Òpera d’Igualada

L’AUGA, que va començar fa prop de vint anys de la mà de Magí Puig i Gubern, ha continuat fins avui mantenint l’objectiu de continuar aprenent. Hi ha entitats d’extensió universitària per a la gent gran en moltes ciutats catalanes, però Igualada és un cas destacable, ja que compta amb una mitjana d’assistència de cinc-cents alumnes, que omplen el Teatre Municipal l’Ateneu cada dilluns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.